TRAMITACIÓ LLICÈNCIES 2024 al BUFALÀ

Us informem que a partir del proper dimarts 12 de desembre ja podreu tramitar la renovació de la vostra llicència federativa FEEC i habilitació FEDME si és el cas.

En aquest enllaç  podeu consultar la taula de preus. Les persones majors de 18 anys trobareu tota la informació en la segona pàgina. Per obtenir més informació com ara tramitar una assistència, avantatges federats… podeu consultar el següent enllaç.

Una novetat IMPORTANT pel 2024 és que les llicèncias habilitades no disposaran de document físic ja que la FEDME ha decidit no fer targetes, per tal motiu, els socis i sòcies que vulgueu tramitar la llicència habilitada haureu de disposar de la llicència digital de la FEEC on constarà que s’ha habilitat amb la FEDME. Aquesta serà l’única opció per a identificar-vos com a federats FEEC amb habilitació FEDME.

—- Podreu tramitar la vostra llicència federativa amb alguna d’aquestes formes:

Presencialment amb pagament en efectiu al nostre local ubicat al carrer Campoamor 39 (Poliesportiu de Bufalà) els dimarts i dijous de 19 a 21h. Forma més ràpida perquè la vostra llicència quedarà renovada al dia següent.

Transferència bancària previ avís telefònic, Whatsapp o correu electrònic. Amb aquest sistema no podem garantir que la tramitació de la llicència es faci efectiva fins passat 3 dies.  Podeu consultar a secretaría al telèfon  933 990 761 o al correu electrònic aebufala@gmail.com 

– BIZUM, previ avís telefònic via Whatsapp o correu electrònic.  Amb aquest sistema no podem garantir que la tramitació de la llicència es faci efectiva fins passat 3 dies. Podeu consultar a secretaría al telèfon  933 990 761  o al correu electrònic aebufala@gmail.com