Sessions informatives sobre l’impost de societats

logoLes jornades informatives tindran lloc durant els mesos de febrer i març i estaran repartides arreu del territori català.

Dg, 01/02/2015 – 21:51
Entitat redactora: F Pere Tarrés
Degut a la nova reforma fiscal aprovada a finals del mes de novembre passat, les entitats estan obligades a partir de 2015 a presentar la declaració de l’Impost de Societatsi a portar una comptabilitat per partida doble d’acord amb el Pla General Comptable d’associacions i fundacions catalanes.
Per tal d’ajudar a les entitats a conèixer quins són els principals canvis, com les afecta i què cal fer al respecte, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha previst una sèrie de 24 sessions informatives arreu del territori català.
Les sessions, que tindran lloc durant els mesos de febrer i març, seran impartides per quatre escoles reconegudes dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i expertes en aquests temes com són la Fundació Pere Tarrés, Suport Associatiu-Fundesplai, el CAE i la Fundació Esplai Girona.
Les jornades es realitzaran en equipaments de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Terrassa, Canovelles, Igualada, Manresa, Vic, Vilanova i la Geltrú,Mataró, Lleida, Tarragona, Reus, Tortosa, Tremp, Girona, Ripoll i Figueres. La inscripció és obligatòria i gratuïta i l’aforament és limitat. Si esteu interessats en assistir-hi, ja podeu consultar el calendari de sessions i formalitzar la inscripció a través de l’enllaç que trobareu per a cada sessió dins del calendari. A totes les persones assistents a les xerrades se’ls donarà un certificat en acabar la sessió.
En el cas de Barcelona, aquestes sessions se sumen a les ofertes de formació en aquest àmbit que per a les entitats s’organitzen tant des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària com des de Torre Jussana Ajuntament de Barcelona.

Podeu consultar elprograma de  la xerrada.

COM AFECTA LA REFORMA FISCAL I LA LLEI DE TRANSPARÈNCIA A LES ENTITATS NO LUCRATIVES XERRADA A BADALONA

Documents per a les entitats per emplenar i presentar el model 347 (Data límit 2 de Març perquè el 28 és dissabte).