REHABILITACIÓ ESCOLA LOLA ANGLADA

Antic edifici de l'Escola Lola Anglada de Badalona
Antic edifici de l’Escola Lola Anglada de Badalona – Foto Joan Ramírez

 

Des de l’AV Canyadó ens hem adreçat als grups municipals del nostre Ajuntament instant-los a que demanin al Govern de la Generalitat que incloguin en els Pressupostos del 2015 partida pressupostaria per poder iniciar les obres de rehabilitació de l’edifici vell de l’antiga Escola Lola Anglada de Badalona.

El veïnat del barri de Canyadó estem preocupats per el deteriorament de l’edifici. No volem que passi com a l’edifici de la PIHER o com a d’altres edificis catalogats de la nostra ciutat que per la manca d’actuació s’han deteriorat i ara la seva recuperació ja és pràcticament irreversible.

A més a més, i segons dades del propi Ajuntament, la demanda de places de secundària del proper curs serà més gran que la oferta, el que significa que molts nens i nenes en edat escolar obligatòria tindran dificultats per a poder continuar els seus estudis.

El compromís de les administracions, tant la Generalitat com l’Ajuntament, és rehabilitar i transformar aquest edifici en un centre d’ensenyament secundari, la qual cosa serviria per atendre la demanda del nostre barri i evitar el desplaçament dels nostres fills a d’altres barris de la ciutat (quan no de fora). Tampoc no podem oblidar que es tracta d’un edifici catalogat com a “bé d’interès cultural”, i que per això cal preservar-lo.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.