La 14a Trobada de Pubilles Escaladores del programa Dona i Esports de Muntanya, a Horta de Sant Joan

160507-14a-Trobada-Pubilles-Escaladores_cartell

La Trobada de Pubilles Escaladores d’aquest any 2016 se celebrarà a Horta de Sant Joan (la Terra Alta) els 7 i 8 de maig, arribant a la seva catorzena edició. La trobada d’enguany la coordina el Grup de Muntanya Sant Sadurní amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), emmarcada dins el Programa Dona i Esports de Muntanya.

logo_bn_pubilles_escaladoresAquesta trobada pretén reunir dones a qui els hi agradi l’escalada i vulguin compartir l’experiència. Les inscripcions ja es poden fer a un preu subvencionat des del programa Dona i Esports de Muntanya. El programa preveu practicar a les diferents zones d’escalada properes a Horta, a més d’un taller d’alimentació en esports de muntanya a càrrec de Laura Julià. El vespre de dissabte també es preveu un sopar i un sorteig de material d’escalada entre totes les participants.

Per conèixer més el grup de les Pubilles Escaladores, o veure detalls d’aquesta edició i d’altres edicions anteriors, podeu consultar el seu bloc. També tenen un grup de Facebook per on s’organitzen i es comparteixen les experiències prèvies a la Trobada.