El cicle dedicat al 46è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes comença el 21 de maig amb la sessió “Raimon i els poetes”

Entrada compartida per Omnium Cultural

El periodista Xevi Planas comentarà algunes de les cançons de Raimon

Òmnium acollirà l’obertura del cicle dedicat al 46è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, el proper dimecres 21 de maig a les set de la tarda, amb la sessió “Raimon i els poetes”

Presentat per Lluïsa Julià, membre de la Junta Directiva d’Òmnium, comptarà amb les audicions i comentaris de Xevi Planas, periodista i cronista de cançó.

En aquesta sessió, escoltarem alguns dels poemes musicats per Raimon i els comentarem amb un dels grans coneixedors d’aquest cantautor.

La cançó és, per a Raimon, un vehicle expressiu de poesia. De la pròpia -amb cançons d’amor i de combat, de replegament líric i d’ironia càustica-, però també de la dels altres. Les seves musicacions han contribuït decisivament a la divulgació i popularització d’alguns dels grans autors de la poesia catalana, des de la lírica medieval fins a la poesia contemporània.

L’aforament de la sala d’actes és limitat i no es permetrà l’accés de més persones un cop superat el màxim permès, però totes les conferències es podran seguir en directe i es publicaran íntegres en vídeo.

www.premidhonor.cat


 

Nacional