COM TENIM EL BARRI

Recollint algun suggeriment que es va fer el dia de l’assemblea, i atenent a la tasca reivindicativa que ens pertoca fer, volem realitzar una exposició de fotografies que mostrin el que podríem anomenar els NYAPS del barri, ja sabeu que volem dir, contenidors envoltats de brossa, sots a les voreres, línies elèctriques que passen sense ordre ni lògica, patrimoni arquitectònic abandonat, motos i cotxes mal aparcats, etc.

No es tracta de fer fotos de gran qualitat artística, l’important és el testimoni, les podeu fer amb el mòbil mateix i enviar-nos-les al correu de l’associació avcentre1@gmail.com, via mail, o en paper en un DIN a4 al local de l’Associació.

Farem una primera penjada a la festa del Badiu, les penjarem a la pàgina Web de l’associació www.avcentre.entitatsbadalona.net i desprès farem una exposició al local.

No cal dir que l’objectiu d’aquesta exposició és, primerament, que el veïnat ens faci arribar les seves queixes i, finalment, aconseguir la millora i eliminació d’aquests nyaps.

Esperem les vostres fotografies!

Entre totes millorem el barri!