Caminada a l’Àrea Metropolitana del Parc de la Trinitat Vella (Barcelona) a la Pl. Pompeu Fabra (Badalona) (Versió presencial)

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida i d’arribada: Parc Trinitat Vella (Metro Trinitat Vella – L 1).
Hora de sortida) de les 9.00 a les 9.30h.
Hora límit d’arribada: 13:00 hores
Distància: 10,000 km aprox.
Durada aproximada: 3.30 h
Control de pas: Pl. Centenari en el Turó d’en Carig de les 10.00 a les 11.00h
Desnivells: Gens significatius.

Nota: L’Equip Escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora que hi arribi l’Equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Itinerari: Parc Trinitat Vella (1), pg. Santa Coloma, pont de Santa Coloma, av. de la Salzereda, parc del Molinet (2), pl. Salvador Dalí, av. Pius XII, av. Marquès Sant Mori, pl. Ernesto Che Guevara, av. Marquès Sant Mori, rotonda, pl. Centenari al turó d’en Carig (Control de pas i avituallament) (3), c. General Weyler, pont sobre l’autopista, c. Ramon Llull, c. Ponent, Palau Municipal d’Esports (4), c. Ponent, c. Indústria, pl. Vaixell Mª Assumpta, pl. Patí de Vela, pg. Marítim, pont del Petroli (5), pg. Marítim, pas sota les vies del tren, c. Prim, c. Germà Juli, Via Augusta i pl. Pompeu Fabra (6).

Nota: L’Equip Escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora que hi arribi l’Equip Escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Perfil dels desnivells (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Track de l’itinerari de la Caminada a Badalona.
Si CLIQUEU AQUÍ,
en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a “descargas” del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s’obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l’obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

CARNET BARNATRESC
– Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
– Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICAR AQUÍ.
– Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
– Cal tenir en compte que ara ja podem llegir el carnet en la pantalla del mòbil, es recomana usar alguna de les aplicacions que hi ha a internet per introduir el carnet al mòbil i així es podrà llegir millor.
– També es recomana que fins que no es tingui la certesa de que el vostre carnet el podem llegir al mòbil porteu el carnet físic, ja sigui de plàstic o de paper.
– Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.euro-senders.com/barnatresc
– Al punt de sortida no es faran ni es lliuraran carnets del Barnatresc.

GUIA
Podreu obtenir el fulletó i la descripció detallada de l’itinerari CLICANT AQUÍ.

BARNATRESC CURIÓS

En aquesta activitat no es podrà oferir la possibilitat de fer el Barnatresc Curiós.

AVITUALLAMENT
Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades. Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

En el punt de sortida hi haurà WC, serveis mèdics i megafonia
En el punt de pas hi haurà avituallament, aigua i WC.
En el punt d’arribada hi haurà serveis mèdics, WC, avituallament, aigua i megafonia.

RESIDUS=ZERO
Tot seguint en aquest objectiu, a partir de la caminada del mes de gener sols se subministrarà l’aigua a les persones que portin un envàs propi (got, cantimplora, etc.)

Participació.-
Per validar la caminada caldrà:

Fer tres lectures del codi de barres del carnet Barnatresc (sortida, control i arribada).

Documentació
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d’aquest web tota la informació que necessitin.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Agrupació Excursionista Bufalà no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els caminadors es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
En el control i al punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

 

Senyalització del Barnatresc
Per tractar-se d’una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d’aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.