Stabat Mater

Entrada compartida per Orfeó Badaloní

El Cicle Joves Músics a Badalona, projecte engegat per l’Orfeó Badaloní el mes de Novembre del passat 2014, i que té com a finalitat el que joves agrupacions o solistes amateurs es puguin donar a conèixer en l’àmbit musical dins la ciutat de Badalona, arriba a la seva tercera edició amb el concert Stabat Mater.

Orfeo Badaloni concert stabat mater
Cartell promocional del concert, amb Gisela Parodi, Aránzazu García i Marina Pelfort.

En aquesta ocasió seran la soprano Gisela Parodi i la contralt Aránzazu García, acompanyades per la pianista Marina Pelfort, qui ens interpretaran l’obra de Giovanni Battista Pergolessi, escrita l’any 1739 sobre un himne catòlic del segle XIII de Jacopone da Todi, i que tracta sobre el patiment de la Verge Maria durant la Passió viscuda pel seu fill Jesús.

Aquest concert segueix la línia clàssica dels seus predecessors, Música Barroca per a veu, trompeta i orgue, estrenada el mes de Novembre, amb partitures de Bach, Gounod, Scarlatti i Händel , i A 4 mans, al mes de Desembre, amb partitures de Txaikovski, Bizet i Moszkowsky.

El concert Stabat Mater es durà a terme a l’Església de la Divina Providència, de Badalona, el proper dissabte 24 de Gener del 2015 a les 20h de la tarda.

Des d’aquí us animem a a tots a assistir-hi!

Aquí teniu les dades de l’esdeveniment.