L’Àrea de Formació de la FEEC organitza Estades Hivernals per a joves el desembre a la Cerdanya

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca les Estades Hivernals per aquest mes de desembre, que tindran lloc a la Cerdanya entre els dies 27 i 30 i que van destinades a nois i noies entre 14 i 17 anys que disposin de llicència federativa de la FEEC de l’any 2014 (modalitat C o D).

L’objectiu principal és fomentar la pràctica de l’alpinisme entre els joves introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca.

Tots aquells interessats en participar a les Estades han d’entregar el full de sol·licitud d’inscripció amb tota la seva documentació adjunta i el currículum esportiu a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 14 de desembre.

Uns dies abans es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes relacionats.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.